Teamleider IUC – Den Haag

29 jun 2020 overige Interim Publiek Den Haag

Introductie

Voor de RVO zijn wij op zoek naar een ervaren teamleider voor het Inkoop Uitvoeringscentrum voor gemiddeld 36 uur per week. Mocht je geïnteresseerd zijn in- of vragen hebben over deze vacature neem dan gelieve vóór vrijdag 3 juli 12:00 uur contact op met Kwame Hammond via k.hammond@aevesbenefit.com.

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is een grote uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Economische Zaken. De dienst ondersteunt ondernemers met subsidies, kennis, vinden van zakenpartners en voldoen aan wet- en regelgeving. De ambitie van de dienst is om de toonaangevende overheidsdienstverlener van Nederland te worden. Daartoe wordt – veelal projectmatig – hard gewerkt aan optimale geautomatiseerde ondersteuning van de dienstverlening.

Het Inkoop uitvoeringcentrum van EZK krijgt de komende periode taken en mensen overgedragen vanuit andere departementen. Dit betekent dat het IUC EZK in omvang groeit en dat taken en mensen goed moeten landen in de organisatie. Ondertussen moet het werk “gewoon” doorgaan en moet de kwaliteit onverminderd hoog zijn. Gezien de groei van het IUC zullen we bekijken op welke manier we het IUC gaan herinrichten.

Functie

De Teamleider is verantwoordelijk voor het Aansturen van een inkoopteam van c.a. 25 fte. Deelname aan het MT IUC EZK. Binnen het MT lever je een concrete bijdrage aan de gesprekken over de ontwikkelingen waar het IUC EZK voor staat. Je denkt vanuit de omgeving, hebt oog voor de belangen van de medewerkers en kan dit relateren aan de opdracht die het IUC heeft. Deze leuke en uitdagende functie vraagt stuurmanskunst en verbindingskracht.

Functie-eisen

  • Management ervaring binnen een Rijksinkooporganisatie
  • Inkoopkennis (Nevi 2 of vergelijkbaar)
  • Zeer goede communicatieve eigenschappen
  • Leiderschap
  • Verandermanagement,
  • Organisatiesensitiviteit

Aanbod

Het is mogelijk om voor de duur van de opdracht een tijdelijk, marktconform, contract af te sluiten. De arbeidsvoorwaarden bepalen wij aan de hand van jouw geschiktheid, motivatie en werkervaring. Het is tevens mogelijk om als zzp’er via ons aan de slag te gaan. Neem graag contact met ons op voor meer informatie.

Inlichtingen

Kwame Hammond k.hammond@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Kwame Hammond k.hammond@aevesbenefit.com.

Solliciteren