Direct overzicht en projectresultaat

Projectmanagement

Met projectmanagement creëert u overzicht binnen uw organisatie. Met behulp van onze projectmanagers en PMO’ers kunt u er zeker van zijn dat u uw doelen binnen budget, tijd en gewenste kwaliteit haalt.

Met Aeves vindt u de beste capaciteitsoplossingen voor uw projecten. Wij richten ons op uw waardecreatie door tijdelijke personeelsinzet (interim), consultancy (advies) en werving & selectie. Het is onze missie om u als opdrachtgever of kandidaat oplossingsgericht, betrouwbaar en met het hoogst haalbare resultaat verder te helpen. Dit doen we met capaciteitsoplossingen voor de volgende vakgebieden:

 • Projectmanagement
 • Projectondersteuning en -secretariaat
 • Programmamanagement
 • Procesmanagement
 • Verandermanagement
 • Implementatiemanagement
 • Trainingen voor diverse projectmanagementmethodieken

Opdrachtgevers

Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan tijdelijke ondersteuning door een ervaren projectleider of een veranderkundige manager? Iemand die op korte termijn inzetbaar is en beschikt over de juiste skill- en mindset? Door ons uitgebreide en gevarieerde netwerk aan professionals bent u bij Aeves voor elk tactisch- of strategisch vraagstuk aan het juiste adres.

Wij leveren onze dienst aan in meerdere varianten:

 • het leveren van tijdelijk, gespecialiseerde projectmanagers of projectondersteuners (interim)
 • het begeleiden bij de zoektocht naar de vaste invulling van een projectmanagementfunctie (werving en selectie)
 • het (resultaatgericht) begeleiden van complexe projecten (consultancy)
 • het verzorgen van basis- of uitgebreide trainingen op het gebied van projectmanagementmethodieken zoals PRINCE2, Agile, Scrum en IPMA

Waar nodig versterken wij het traject met arbeidsmarktcommunicatie en/of assessments. Ons team bestaat uit marktspecialisten die zich met niks anders bezighouden dan het vinden van de beste professionals voor uw capaciteitsbehoefte. Van starters op de arbeidsmarkt tot en met directieniveau. We zijn in staat vraagstukken snel te doorgronden en geven advies op maat. Als hofleverancier van de Rijksoverheid kennen we de trends en marktontwikkelingen, het speelveld en de spelers als geen ander.

Kandidaten

Ben je concreet opzoek of oriënteer jij je naar de mogelijkheden tot de juiste (interim of vaste) vervolgstap in jouw carrière? Heb jij ambities om in de wereld van projectmanagement in te gaan? Wij helpen je om de best passende mogelijkheid te vinden en ondersteunen je tijdens jouw zoektocht. Naast de best passende vaste of interim-functie, geven we je vanuit onze expertise graag advies over jouw loopbaanontwikkeling en gesprekstechnieken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het is ons vak mensen te helpen met het waarmaken van hun ambities en we gaan daarom graag de samenwerking met je aan.