Senior Accountmanager – Interim Management (bij AevesBenefit) – Amsterdam

3 sep 2021 overige Staff Amsterdam

Introductie

Bevind jij je liever ‘on the road’ dan achter een bureau? Wil jij het liefst jouw eigen “toko” op- en uitbouwen? Wil jij het beste uit jezelf halen en jouw sales- en leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Voor de business unit Aeves Interim Management zoeken wij per direct een:

Senior Accountmanager Projectmanagement (32- 40 uur)

Locatie: Amsterdam

Organisatie

Vanuit de Aeves Groep houden we ons bezig met inkoopadvies via AevesBenefit. AevesBenefit is de marktleider op het gebied van inkoopadvies. Daarnaast houden we ons bezig met Interim-Management. Een snelgroeiende business unit die we een eigen label en identiteit aan het geven zijn. We streven constant naar de beste match tussen de vraag van de opdrachtgever en de wensen van onze consultants. Vanuit deze business unit werken er nu meer dan 250 consultants bij uiteenlopende opdrachtgevers. We zoeken elkaar vaak op voor onze persoonlijke ontwikkeling middels bijvoorbeeld kennissessies en opleidingen.

Je zult als vijfde salesprofessional starten in onze business unit ‘Interim-Management’ waarin de sleuteltermen vertrouwen, plezier, integriteit en ambitie voorop staan. Onze focus ligt op de groei van de business unit, de groei van jou als persoon en de optimale ontplooiing van persoonlijke kwaliteiten van onze medewerkers.

Functie

In deze rol zal je focus liggen op het op- én uitbouwen van de business line “projectmanagement.” Projectmanagement is voor ons geen onbekend terrein, maar moet een op zichzelf staande business line gaan worden. Jij bent in de lead om het accountplan vorm te geven en te executeren. Je verricht veel koude acquisitie maar ook veel lauw vanuit het bestaande netwerk bij diverse opdrachtgevers (cross-selling).

Naarmate het aantal opdrachten groeit, zal je op termijn nieuwe accountmanagers en recruiters aannemen om de business line verder uit te bouwen. In het begin zal je veelal werken met ZZP’ers om opdrachten te vervullen, maar we streven ernaar om eigen professionals aan te nemen voor deze opdrachten. Daarom zal je ook het aannamebeleid gaan schrijven voor nieuwe teamleden en eigen medewerkers. Oftewel, een verantwoordelijke baan met veel zeggenschap, vrijheid en plezier.

Je zult ook de bestaande business zo goed mogelijk ondersteunen. Samen met één van de andere accountmanagers zorg je voor de juiste invulling van binnenkomende aanvragen via één van onze raamcontracten met de Rijksoverheid. De verwachting is dat dit ca. 20% van de tijd bedraagt, maar is dit niet in beton gegoten en hangt af van jouw drive en ontwikkeling.

Je zult dus in essentie het boegbeeld en de aanvoerder zijn van de business line projectmanagement, waarbij de focus ligt op het uitbouwen van het aantal opdrachten op de gebieden van: projectmanagement(ondersteuning), programmamanagement, procesmanagement, verandermanagement, implementatiemanagement en trainingen voor diverse projectmanagementmethodieken.

Functie-eisen

Een salesprofessional met de wens om (mee) te groeien binnen ons bedrijf door te pionieren en te netwerken. Een persoon die plezier en energie uitstraalt als accountmanager in een new business setting en zijn/haar creativiteit graag inzet om het verschil te maken. Iemand die waarde hecht aan goed contact met collega’s door heel het bedrijf. Je houdt er ten slotte van om iets voor anderen te kunnen betekenen en krijgt energie van netwerken met verschillende mensen.

Daarnaast zien we graag het volgende terug in jouw profiel:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in een sociale of (bedrijfs-) economische richting;
 • Ambitie om te groeien binnen sales en de durf om creatief te zijn;
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke rol.

Aanbod

Wij bieden een vertrouwende werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We bieden je vrijheid en verantwoordelijkheid in het werk. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Je komt terecht in een enthousiast en ondernemend team die met plezier Aeves Interim Management nóg beter wilt laten presteren richting haar opdrachtgevers.

Qua arbeidsvoorwaarden kun je het volgende verwachten:

 • Een passend salaris op basis van persoonlijkheid, werkervaring en én opleidingsniveau;
 • Vakantiegeld, jaarbonus (gemiddeld één maandsalaris) en bonussen (per gerealiseerd salestraject);
 • 25 verlofdagen en daarnaast 5 collectieve dagen;
 • Leaseauto of volledig mobiliteitsbudget;
 • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
 • Connectiviteitvergoeding van €45 netto;
 • Pensioenregeling via AEGON;
 • Ruimte om jezelf op jouw manier te ontwikkelen. Precies zoals jij dat wil onder begeleiding van een mensgerichte manager;
 • Een fantastische werkplek met leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Kortom, alles om je werk goed én met plezier te doen!

Inlichtingen

Alsof we je een spiegel voorhouden? Laten we dan snel tijdens een (digitale) kop koffie verder praten over jouw mogelijkheden bij AevesBenefit en neem contact op met Burcu Iserio via 06-57567588 of met Annabelle van der Vossen via 06-46317655. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Referentienummer: 8344.

Sollicitatie

Ben jij degene die ons netwerk gaat vergroten en de belangrijke schakel wordt tussen onze opdrachtgevers en consultants?

Solliciteer dan direct via de ‘solliciteren’ link!

Solliciteren