Projectmanager bij Aeves – Amsterdam

17 sep 2019 overige Projectmanagement Amsterdam

Introductie

Wil jij aan de slag als projectmanager bij verschillende opdrachtgevers in de publieke en private sector? Krijg jij energie van het projectmatig verbeteren van organisaties en wil je een betekenisvolle impact achterlaten bij toonaangevende opdrachtgevers? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Organisatie

Bij Aeves Interim Management bieden wij gedreven professionals veel toegevoegde waarde: gevarieerde en betekenisvolle opdrachten, leuke collega’s, genoeg opleidingen op maat, volledige zelfontplooiing, goede primaire + secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde work-life balance en een uitstekende begeleiding op opdracht. Op dit moment zijn wij opzoek naar (young) professionals met projectmanagementervaring- of ambitie. Wij hebben een breed scala aan interessante opdrachtgevers binnen zowel de publieke als private sector waar je direct aan de slag kunt.

Naast de best passende functie, geven we je vanuit onze ervaring graag advies over jouw loopbaanontwikkeling en gesprekstechnieken tijdens de eerste kennismaking. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het is ons vak mensen te helpen met het waarmaken van hun ambities en we gaan daarom graag de samenwerking met je aan.


Functie

Als projectmanager creëer jij het overzicht om organisaties naar duurzame oplossingen te begeleiden. Je kunt projecten sturen in de richting van kwaliteit, effectiviteit, efficiëntie, budget, tijd en impact. Bij welke opdrachtgever je terecht komt, hangt af van jouw voorkeur en ervaring.

Als projectmanager werk je (soms gelijktijdig) aan diverse projecten. Je bent de schakel tussen betrokken partijen en stakeholders. Je creëert de juiste randvoorwaarden voor een optimale ontwikkeling en uitvoering. Daarnaast zorg je ervoor dat de uitkomst van de projecten en de uitvoering ervan worden verankerd en worden gedeeld binnen de organisatie.

Als projectmanager ben je analytisch sterk. Je overziet het geheel en hebt een resultaatgerichte houding. Daarnaast wek je vertrouwen op bij jouw gesprekspartner, of dat nou de wethouder, de directeur, een ontwikkelaar of een inwoner is. Je levert je eigen projecten tijdig en volgens de gemaakte afspraken op aan de organisatie en evalueert en rapporteert ze. Je formuleert projectplannen die ook op de lange termijn passen binnen de beleidskaders van opdrachtgevers. Uiteraard houd je daarbij rekening met de politieke, maatschappelijke en organisatorische haalbaarheid. Je benoemt programma- en projectrisico’s en -kansen, en beheerst deze. Verder vertaal je de gewenste toekomstsituatie naar consequenties en heldere doelstellingen. Je zet jouw stakeholders, projectmedewerkers en middelen efficiënt in. De projectkwaliteit en projectvoortgang zijn bij jou in goede handen. Ook zorg je ervoor dat elk project op tijd is afgestemd met de betrokken disciplines en werk je nauw samen met veel verschillende partijen en onderhoudt deze relaties goed.


Functie-eisen

 • Je bent HBO of WO-opgeleid
 • Het is een pré als je enkele jaren relevante werkervaring hebt opgedaan. Zo niet, dan help het als je affiniteit hebt met methodieken als Lean, Scrum en Agile
 • Je bent in staat om verschillende actoren in een complexe omgeving te identificeren en processen en krachtenvelden snel te begrijpen
 • Je stijl is flexibel en je kunt gerichte keuzes maken tussen gewenste rollen: advies of begeleiding op organisatieniveau, coaching op individueel niveau
 • Het is jouw ambitie om jouw project- en leiderschapscompetenties toe te passen en te doen groeien in jouw favoriete werkveld


Aanbod

 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Een goed salaris
 • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen
 • Lease-auto of volledige mobiliteitsbudget
 • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling
 • Telefoon vergoeding van €45 netto
 • Pensioen regeling via AEGON, waarbij wij 50% van jouw premie betalen
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern)
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.


Inlichtingen

Kwame Hammond k.hammond@aevesbenefit.com

Sollicitatie

Kwame Hammond k.hammond@aevesbenefit.com

Solliciteren