Projectleider – Amersfoort

19 jun 2020 overige Interim Publiek Amersfoort

Introductie

Ben jij een ervaren Projectleider en ben je beschikbaar voor 32 uur per week, lees dan vooral even verder!

Voor het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat zijn wij op zoek naar een interim ‘Projectleider‘. Mocht je geïnteresseerd zijn in- of vragen hebben over deze vacature neem dan gelieve vóór woensdag 24 juni 14:00 uur contact op met Felix Schoonderbeek via f.schoonderbeek@aevesbenefit.com.

Organisatie

Agentschap Telecom is onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken. Drie hoofdtaken van Agentschap Telecom zijn het verwerven, uitgeven en beschermen van frequentieruimte. Het dagelijkse werk van Agentschap Telecom heeft onder andere betrekking op het gehele werkterrein van draadloze en draadgebonden communicatie. Door de verweving van draadgebonden en draadloze communicatie breidt het werkgebied van Agentschap Telecom zich uit. Draadloze en draad gebonden toepassingen zijn zo met elkaar verweven, dat een storing in een draad gebonden netwerk grote gevolgen kan hebben voor draadloze communicatie. Agentschap Telecom is de toezichthouder, uitvoerder en expert voor het gehele elektronische communicatiedomein. Agentschap Telecom heeft twee locaties, één in Groningen en één in Amersfoort.

Functie

Als projectmanager ondersteun je het hoofd van de afdeling waar deze taak onder valt en draag je zorg voor een goede relatie en interactie met de beleidskern en andere diensten zoals Logius. Je bent bestuurlijk sensitief, pro-actief en verbindt en bewaakt het belang van AT op toelating en toezicht in dit proces. Je bent in staat om een offerte en projectplan op te stellen voor de invulling van de toekomstige taak van AT en weet toezichtgerelateerde of beleidsmatige vraagstukken of issues goed te verwoorden in nota’s of memo’s richting het MT of directie van AT of de collega’s bij het ministerie. Indien extra capaciteit nodig is vanwege opschaling van onze activiteiten, dan zorg jij voor de juiste taakomschrijvingen voor vacatures of interim opdrachten. Het resultaat van deze inspanningen is dat BZK een uitvoerbare offerte van AT heeft gehonoreerd en dat AT beschikt over voldoende mensen om de aan haar opgedragen taak uit te voeren.

AT houd op dit moment toezicht op de deelnemers aan het ETD stelsel. Binnen het ETD stelsel opereren verschillende bedrijven die het eID product eHerkenning ontwikkelen. Dit is nog maar van korte duur. Het stelsel staat aan de vooravond van de transitie naar de Wet Digitale Overheid. In de voorbereiding op deze transitie heeft AT de nodige extra activiteiten en moet tegelijkertijd de winkel draaiende houden op haar huidige taken rond het ETD stelsel.

Functie-eisen

Eisen

 • Meerdere jaren ervaring als projectmanager
 • Ervaring met IT projecten
 • Ervaring met toezicht
 • Afgeronde WO opleiding, bijv. in Informatiemanagement, Bestuurskunde, IT-recht

Wensen

 • Integriteit
 • Omgevingsbewustzijn
 • Oordeelsvorming
 • Plannen en organiseren
 • Visie
 • Ervaring met bestuurlijke processen bij de overheid
 • Politiek-bestuurlijke antenne

Aanbod

Het is mogelijk om voor de duur van de opdracht een tijdelijk, marktconform, contract af te sluiten. De arbeidsvoorwaarden bepalen wij aan de hand van jouw geschiktheid, motivatie en werkervaring. Het is tevens mogelijk om als zzp’er via ons aan de slag te gaan. Neem graag contact met ons op voor meer informatie.

Inlichtingen

Felix Schoonderbeek f.schoonderbeek@aevesbenefit.com

Sollicitatie

Felix Schoonderbeek f.schoonderbeek@aevesbenefit.com

Solliciteren