Programmaondersteuner – Utrecht /Den Haag/ Thuis

14 okt 2021 overige Interim Publiek Utrecht/ Den Haag/ Thuis

Introductie

Mocht je geïnteresseerd zijn in- of vragen hebben over deze vacature neem dan gelieve vóór dinsdag 19 oktober om 16:00 uur contact op met Fadime Yuksel via f.yuksel@aeves-im.com

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is een grote uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Economische Zaken.
De dienst ondersteunt ondernemers met subsidies, kennis, vinden van zakenpartners en voldoen aan wet-en regelgeving.
De ambitie van de dienst is om de toonaangevende overheidsdienstverlener van Nederland te worden.Daartoe wordt-veelal projectmatig- hard gewerkt aan optimale geautomatiseerde ondersteuning van de dienstverlening.

Samen met 24 partners — overheidsorganisaties, terreinbeheerders, natuurorganisaties enwaterbeheerders — geeft het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit met hetprogramma LIFE IP Deltanatuur een impuls aan de ontwikkeling van waardevolledeltanatuur in Nederland. Aan de hand van veldprojecten in de praktijk kijken we hoe we de(Natura 2000-)natuuropgaven in de grote wateren efficiënter en beter kunnen realiseren, insamenhang met andere opgaven en in samenwerking met diverse stakeholders. Het doel:een robuuste, dynamische natuur.

Functie

Als programma-ondersteuner zorg je ervoor dat de ‘administratie’ tip- top in orde is, zodat vergaderingen en mailings soepel verlopen. Je zorgt ervoor dat de vergaderstukken compleet zijn en er verzorgd uitzien, ook zorg je ervoor dat alle relevante documenten van het gehele programma in het digitale archief komen en dat contactenlijsten actueel zijn.
In 2022 zal er ook een eindconferentie, een bezoek van de EU-delegatie en een programmadag georganiseerd moeten worden, hiervoor verricht jij ondersteunende werkzaamheden.

Taken programma-ondersteuner Life-IP Deltanatuur
• Het opzetten en onderhouden van de infrastructuur: bijhouden digitale archief (met alle deliverables vanuit acties en vergaderstukken), autorisaties, contactenlijst, organogram
• Inplannen van vergaderingen en andere bijeenkomsten, waaronder het maken van een jaarplanning voor de vergaderingen van de Stuurgroep en het Programmateam.
• Opmaak, redactie en verzending vergaderstukken. Tevens het verzenden van voortgangsmails en andere stukken voor een brede doelgroep.
• Communicatie en verbreding: Bijdragen aan /ondersteunen van organisatie van bijeenkomsten, zoals programmadag, EU missie en eindconferentie. Bijdrage aan de opmaak en redactie van presentaties tijdens deze bijeenkomsten.
• Beheer agenda Programmamanager • Vervangen secretaris bij afwezigheid (incidenteel bij verslaglegging) Inschatting uren: 16 uur per week. Dinsdag is de dag dat het kernteam op locatie RVO Utrecht wil werken, bij voorkeur werkt kandidaat ook op dinsdag.

Functie-eisen

Gewenste competenties

  • Gestructureerd kunnen werken
  • Redactionele kwaliteiten
  • Plannen
  • Ervaring met verslaglegging

Werkervaring en -denkniveau
Programma-ondersteuner die mee kan denken

Aanbod

Het is mogelijk om voor de duur van de opdracht een tijdelijk, marktconform, contract af te sluiten. De arbeidsvoorwaarden bepalen wij aan de hand van jouw geschiktheid, motivatie en werkervaring. Het is tevens mogelijk om als ZZP’er via ons aan de slag te gaan. Neem graag contact met ons op voor meer informatie.

Inlichtingen

Fadime Yuksel via f.yuksel@aeves-im.com

Sollicitatie

Fadime Yuksel via f.yuksel@aeves-im.com

Solliciteren