What makes us tick?

Word onderdeel van een bruisend netwerk

Contact met een professional van Aeves Interim Management betekent toegang tot een bruisend netwerk van honderden experts die ‘fun to work with’ zijn. Netwerkers die anderen graag in contact brengen met collega’s en partners en die graag hun inzichten met u delen.

Ga voor het hoogst haalbare resultaat

We zijn gedreven door performance. Dit betekent dat uw beoogde resultaten centraal staan. Snelle, betrouwbare en professionele dienstverlening is daarvoor een vereiste. Onze professionals zijn dan ook bevlogen en talentvolle specialisten die elke dag voor opdrachtgevers het verschil maken. Door de combinatie van inzicht en inzet profiteert u maximaal van onze aanwezigheid.

Loop voorop in de velden van ICT, Engineering en Projectmanagement

Om nu en op lange termijn succesvol te zijn, investeren wij continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. We houden elkaar topfit. Dit inspireert de beste professionals en talenten om zich aan ons te binden. Wij verstaan de vakgebieden van ICT, Engineering en Projectmanagement namelijk als geen ander: we weten wat er speelt, duiden ontwikkelingen en geven betekenis aan nieuwe inzichten. Denk onder meer aan onze professionals zowel in de uitvoering, maar ook met lijnverantwoordelijkheid: afdelingsmanagers, applicatiebeheerders, test engineers, software-ontwikkelaars, netwerkspecialisten, werkvoorbereiders, civiele projectleiders, gecertificeerde programmamanagers en PMO’ers om enkele voorbeelden te noemen. Ook op andere vakgebieden hebben wij gedegen ervaring.

Ons Team

Meer informatie over Aeves Interim Management of direct een afspraak maken? Neem contact op met:

Kas Bahrami Tash

Key Account Manager Interim Management en Advies
+31(0)6 302 967 42
k.bahramitash@aevesbenefit.com

Kwame Hammond

Account Manager Interim Management en Advies
+31(0)6 46 71 33 61
k.hammond@aevesbenefit.com

Felix Schoonderbeek

Key Accountmanager IT
+31(0)6 41 05 54 02
f.schoonderbeek@aevesbenefit.com

Pieter van der Vloed

Commercieel Directeur
+31(0)6 542 735 89
pc.vandervloed@aevesbenefit.com

Sherief Abdalla

Algemeen Directeur
+31(0)6 52 06 41 93
s.abdalla@aevesbenefit.com

Wie u al voorgingen