Medior Resource Planner – 1081 LA

18 jan 2021 overige Engineering

Introductie

Voor één van onze grootste opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een Medior Resource Planner voor 40 uur per week. Mocht je geïnteresseerd zijn of vragen hebben over deze vacature neem dan gelieve vóór donerdag 21 januari 14.00 uur contact op met Felix Schoonderbeek via f.schoonderbeek@aevesbenefit.com

Functie

We zijn op zoek naar een Resource Planner op de afdeling CORE binnen Risk Advisory. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het operationele planningsproces voor ongeveer 230 professionals met een grote verscheidenheid aan expertise op verschillende ervaringsniveaus. Ze zijn we continu op zoek naar innovatie en waarderen we het optimaliseren van bestaande processen, zoals de interne operationele planningsprocessen. Ze hebben een speciaal planningssysteem om de inzet van onze professionals te optimaliseren. Daarom zoeken we iemand die in de dynamiek van de planningspraktijken kan duiken, oplossingen kan bieden voor operationele knelpunten, zich kan verhouden tot de financiële impact van planningsbeslissingen, iemand die technisch onderlegd is en een datacruncher. Om continu verbetering te stimuleren, moet je in staat zijn kansen te herkennen en te grijpen. Het is van cruciaal belang om overtuigend te zijn en om indirecte invloed te kunnen gebruiken tijdens het werken met meerdere belanghebbenden in deze rol.

Als resourceplanner ben je in staat om zelfstandig het operationele planningsproces te coördineren door de planning te identificeren, analyseren en waar nodig te optimaliseren. Je levert oplossingen voor complexe planningsvragen en weegt de mogelijkheden af in samenwerking met je stakeholders. Je stelt managementrapportages op en houdt de professionals in het team goed op de hoogte van planningsveranderingen en optimalisatiemogelijkheden.

Functie-eisen

Ben jij proactief? Ben je analytisch sterk en sta je bekend om je tactvolle aanpak en strategische inzichten? Ben jij iemand die trots is op het leveren van hoge kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Daarnaast zijn de volgende kenmerken vereist:

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een gelijkaardige planningsrol;
  • Je hebt minimaal een relevante HBO-opleiding;
  • Je hebt kennis en affiniteit met administratieve en financiële processen en bent een Excel held;
  • Je weet je mannetje te staan binnen een complexe en dynamische organisatie;
  • Idealiter heb je kennis van relevante applicaties (bv. SAP en automatiseringssoftware);
  • Je bent vertrouwd met het opstellen en interpreteren van managementrapportages;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
  • Je bent overtuigend, empathisch en beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden;
  • Je bent flexibel en stressbestendig.

Aanbod

Het is mogelijk om voor de duur van de opdracht een tijdelijk, marktconform, contract af te sluiten. De arbeidsvoorwaarden bepalen wij aan de hand van jouw geschiktheid, motivatie en werkervaring. Neem graag contact met ons op voor meer informatie.

Inlichtingen

f.schoonderbeek@aevesbenefit.com

Sollicitatie

f.schoonderbeek@aevesbenefit.com

Solliciteren