Interim, advies en werving & selectie

De kracht van onze bemiddeling ligt in de betrouwbaarheid, betrokkenheid en mensenkennis. Tel daar onze positieve energie bij op en u begrijpt dat wij graag uw verwachtingen overtreffen.

ICT

Interim, advies en werving & selectie

Lees meer

Engineering

Toegang tot de beste professionals en opdrachten

Lees meer

Projectmanagement

Direct overzicht en projectresultaat

Lees meer

Interim, advies en werving & selectie

ICT

ICT-ontwikkelingen hebben de wijze waarop de mens naar de wereld kijkt en zich daar in beweegt fundamenteel gewijzigd. Het verbinden met de ICT vraagt innovatie, toegankelijkheid maar ook visie en respect voor de menselijke maat. Wij helpen u op weg met onze ICT-kennis om uw gewenste veranderingen voor elkaar te krijgen.

Met Aeves Interim Management vindt u de beste capaciteitsoplossingen binnen het ICT-werkveld. Wij richten ons op uw waardecreatie door tijdelijke personeelsinzet (interim), consultancy (advies) en werving & selectie. Het is onze missie om u als opdrachtgever of kandidaat oplossingsgericht, betrouwbaar en met het hoogst haalbare resultaat verder te helpen. Dit doen we met capaciteitsoplossingen voor de volgende vakgebieden:

 • Interim lijnmanagement
 • Software ontwikkeling & application management
 • Functioneel & business analyse
 • Database management
 • Big data & information analysis
 • Risk management
 • Netwerk, systemen, telefonie & hardware
 • Support & service desk
 • Testen

Opdrachtgevers

U zoekt de beste kandidaten voor uw ICT-vraagstuk? Aeves levert kwalitatief hoogstaande dienstverlening om invulling te geven aan uw vraagstuk. Wij leveren onze dienst aan in meerdere varianten:

 • het leveren van tijdelijke, gespecialiseerde ICT-professionals (interim)
 • het begeleiden bij de zoektocht naar de vaste invulling van een ICT-functie (werving en selectie)
 • het (resultaatgericht) begeleiden van complexe ICT-projecten (consultancy)

Waar nodig versterken wij het traject met arbeidsmarktcommunicatie en/of assessments. Ons team bestaat uit marktspecialisten die zich met niks anders bezighouden dan het vinden van de beste professionals voor uw capaciteitsbehoefte. Van starters op de arbeidsmarkt tot en met directieniveau. We zijn in staat vraagstukken snel te doorgronden en geven advies op maat. Als hofleverancier van de Rijksoverheid kennen we de trends en marktontwikkelingen, het speelveld en de spelers als geen ander.

Kandidaten

Ben je concreet opzoek of oriënteer jij je naar de mogelijkheden tot de juiste (interim of vaste) vervolgstap in jouw carrière? Heb jij ambities om het ICT-vak in te gaan? Wij helpen je om de best passende mogelijkheid te vinden en ondersteunen je tijdens jouw zoektocht. Naast de best passende vaste of interim-functie, geven we je vanuit onze expertise graag advies over jouw loopbaanontwikkeling en gesprekstechnieken.
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het is ons vak mensen te helpen met het waarmaken van hun ambities en we gaan daarom graag de samenwerking met je aan.