Business Analist – Door heel Nederland

20 sep 2019 overige ICT Door heel Nederland

Introductie

Jouw ideeën voor bedrijven steek je niet onder stoelen of banken. Heb jij suggesties of opmerkingen, dan deel je ze juist. Die onderbouwen kun je namelijk toch wel: als Business Analist beschik je over IT-kennis én communicatieve skills. Reken maar dat jij die welgevreesde kloof tussen IT en de business wegneemt. Sterker nog: jij bent het ontstaan van die kloof meestal voor! Solliciteer nu.


Organisatie

Bij Aeves Interim Management bieden wij gedreven professionals veel toegevoegde waarde: gevarieerde en betekenisvolle opdrachten, leuke collega’s, genoeg opleidingen op maat, volledige zelfontplooiing, goede primaire + secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde work-life balance en een uitstekende begeleiding op opdracht. Op dit moment zijn wij opzoek naar (young) professionals met projectmanagementervaring- of ambitie. Wij hebben een breed scala aan interessante opdrachtgevers binnen zowel de publieke als private sector waar je direct aan de slag kunt.

Naast de best passende functie, geven we je vanuit onze ervaring graag advies over jouw loopbaanontwikkeling en gesprekstechnieken tijdens de eerste kennismaking. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het is ons vak mensen te helpen met het waarmaken van hun ambities en we gaan daarom graag de samenwerking met je aan.


Functie

Stuck in the middle? Integendeel. Je zit als Business Analist weliswaar tussen IT en de rest van het bedrijf in, klem voel jij je daartussen niet zitten. Door jouw heldere manier van communiceren én het snelle schakelen met betrokkenen, weet jij miscommunicaties namelijk gemakkelijk te voorkomen. Bij alle wijzigingen die je doorvoert – en dat zijn er een hoop – neem je de gehele business tot in de puntjes met je mee.

Als Business Analist richt jij je voornamelijk op het ontwerpen en optimaliseren van diverse (IT)-processen en procedures. Hiervoor gebruik je in eerste instantie vooral jouw IT-kennis, die helpt je om wijzigingen helder te implementeren. Vervolgens komt het aan op jouw communicatieve skills, het betrekken van de business. Dat lukt je wel, want door elke observatie die je doet uitvoerig uit te pluizen, stel je ook de business requirements onberispelijk op.


Functie-eisen

Hoe jij toch alle neuzen dezelfde kant op krijgt? Dat heb je deels te danken aan je persoonlijkheid en karakter, maar misschien nog wel meer aan je ervaring. Dit neem je als Business Analist mee naar je volgende job:

  • Een hbo-diploma Informatica, Bedrijfskunde of vergelijkbaar
  • Minimaal 5 jaar ervaring in dezelfde of een soortgelijke rol
  • Kennis van Unified Modeling Language en Business Process Modeling
  • Ruime ervaring met het formuleren van business requirements
  • Bij voorkeur een Prince2-, IREB-, ITIL- of BISIL-certificaat – of allemaal


Aanbod

Verschillende van onze opdrachtgevers hebben wel oren naar jouw kennis en kunde. En wat ons betreft kun je daarmee ook bij wisselende bedrijven aan de slag! Dat is geen probleem, al helemaal niet als je kijkt naar onze arbeidsvoorwaarden. Dit komt daar zoal in terug:

  • Met één contract bij Aeves kun je bij verschillende bedrijven aan de slag
  • Kennis in je vakgebied spijker je gewoon via ons én op onze kosten bij
  • Zekerheid krijg je niet alleen nu, maar ook later dankzij onze pensioenregeling

Inlichtingen

Kwame Hammond K.hammond@aevesbenefit.com

Sollicitatie

Kwame Hammond K.hammond@aevesbenefit.com

Solliciteren