Afdelingssecretaris programmateam POK-IHH – Den Haag / Thuis

7 apr 2021 overige Interim Publiek Den Haag / Thuis

Introductie

Voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties zijn wij op zoek naar eenAfdelingssecretaris programmateam POK-IHH‘ voor 24 uur per week voor circa 9 maanden. Mocht je geïnteresseerd zijn in- of vragen hebben over deze vacature neem dan gelieve vóór maandag 12 april 12:00 uur contact op op met Fadime Yüksel via f.yuksel@aevesbenefit.com.

Organisatie

Opdrachtgever

DGOO | Directie CIO Rijk (Bureau Regeringscommissaris Informatiehuishouding i.o.)

Functie

De Directie CIO Rijk zoekt per direct een ervaren afdelingssecretaris die het afdelingshoofd ondersteund. De belangrijkste aspecten van deze functie zijn de organisatorische en bedrijfsvoering werkzaamheden. Bijvoorbeeld het bijhouden van de financiën, het regelen van inkoopdossiers, verzorgen van de stukken voor (en bewaken van de acties uit) het afdelingsoverleg

en het voorbereiden van diverse overleggen van het afdelingshoofd. Deze werkzaamheden voer je uit met de nodige opgedane ervaring en jouw klantgerichtheid. Er is een afdelingssecretaresse, maar als het zo uitkomt beheer je ook de agenda van het afdelingshoofd.

In een ondersteunde rol zorg je ervoor dat de manager diens taken zo goed mogelijk kan uitvoeren. Proactief ontzorgen is jouw kerncompetentie!

Het is een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Een plek waar je veel kan leren en waar je jezelf blijft verbazen. Je hebt contact met verschillende mensen en je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen.

Competenties

Je bent gericht op samenwerken en gaat dienstverlenend tewerk. Samen met je collega’s wil je de afdeling zo goed mogelijk ondersteunen. Je bent professioneel betrokken en gaat slagvaardig, doortastend en resultaatgericht tewerk. Je bent je bewust van de politiekgevoelige aspecten van het werk en kan hiernaar handelen. Uiteraard kun je onder stress functioneren en blijf je jezelf ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Je stuurt op de voortgang van diverse aspecten en we hoeven jou echt niet uit te leggen hoe je een planning maakt (in Excel of MS Project). Door samen te werken met anderen behaal je de beste resultaten. Je bent flexibel inzetbaar, ook op andere taken die zich binnen de bijbehorende beleidsafdeling voordoen en in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden, waarbij je de nauwkeurigheid van werken weet vast te houden. Geen dag is hetzelfde en dat trekt jou juist aan.

De voornaamste persoonlijke competenties zijn:

  • Klantgerichtheid
  • Analyseren
  • Samenwerken
  • Omgevingsbewustzijn
  • Plannen en organiseren
  • Voortgangscontrole

Functie-eisen

Voor de Secretaris wordt het volgende gevraagd;

  • Je functioneert op minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie binnen een rijksoverheidsorganisatie of een andere politiek gestuurde organisatie.
  • Je hebt relevante kennis van richtlijnen, procedures,(inkoop)processen en wet- en regelgeving binnen de vigerende Rijkskaders voor bedrijfsvoering.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met werken in een in digitale werkomgeving. Oftewel: MS Office en Webex / MSTeams hebben voor jou geen geheimen. Dit blijkt uit jouw cv (die we graag in Word-format ontvangen).

Aanbod

Het is mogelijk om voor de duur van de opdracht een tijdelijk, marktconform, contract af te sluiten. De arbeidsvoorwaarden bepalen wij aan de hand van jouw geschiktheid, motivatie en werkervaring. Het is tevens mogelijk om als ZZP’er via ons aan de slag te gaan. Neem graag contact met ons op voor meer informatie.

Inlichtingen

Fadime Yüksel via f.yuksel@aevesbenefit.com

Sollicitatie

Fadime Yüksel via f.yuksel@aevesbenefit.com

Solliciteren